Hybridi-tv:ssä yhdistyvät antenni-tv:n ja netin parhaat puolet

Digita on ottanut käyttöön tv-järjestelmissään sovelluksen, joka mahdollistaa internet-sisältöjen tuomisen helposti televisiokanavien yhteyteen. Tämä rikastaa olennaisesti tv:n katseluelämystä ja tuo netistä tutut vuorovaikutteiset toiminnallisuudet myös televisioon.

Nykyiset palvelut

Hybridi-tv-ratkaisuna tuotettavat palvelut ovat kokeiluvaiheessa, ja niitä testataan säännöllisesti eri tv-kanavien ja tv-ohjelmien yhteydessä.

Ylen Areena on käytettävissä Ylen tv-kanavilla Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema ja Yle Fem. 

Yle Areena hybriditv
Nelonen Median Ruutu -palvelu on käytettävissä tv-kanavilla Nelonen, Jim, Liv ja Hero. Ruutu-sovellus älytelevisioissa antaa pääsyn yhdellä kaukosäätimen painalluksella senhetkisen ohjelman alkuun sekä tuo tarjolle muut Ruutu-palvelun ilmaiset nettisisällöt.

Nelonen ruutu 2015

MTV:n  hybridi-tv:n Katsomo-palvelussa on käytettävissä Katsomon vapaasti saatava ohjelmatarjonta. Katsomon palvelut on käytettävissä Digitan antenni-tv-verkossa kaikilla kolmella MTV:n tv-kanavalla: MTV, Sub ja Ava.

Katsomo_hybriditv

Laajennettu ohjelmaopas

Lisäksi laajennettu ohjelmaopas on  kuluttajien käytettävissä Discovery Network Finlandin ja FOX:in kanavilla.

Hybridi-tv:n uudet toiminnallisuudet

Sisältöjä voivat olla aiemmin vain kanavien internet-sivuilla saatavilla olleet ohjelma- ja tapahtumatiedot, kuvat, trailerit sekä linkit muuhun aineistoon sekä mainokset ja alennuskupongit. Tekniikka mahdollistaa myös aiemmin lähetettyjen ohjelmien katsomisen.

Missä laitteissa hybridipalvelut toimivat?

Katso lista laitteista, joissa hybridipalvelut toimivat jo nyt! Lue lisää. >>

Digita pyrkii varmistamaan, että Digitan HbbTV-palvelut on toteutettu tietoturvallisesti.


HbbTV

HbbTV on standardi, jonka lyhenne tulee sanoista Hybrid Broadcast Broadband TV, ja se yhdistää tv-lähetyksen ja laajakaistan tuomalla netti-tv:n ominaisuudet helppokäyttöisesti katsojien saataville. HbbTV-palvelut näkyvät antenni-tv:n katsojille ja joidenkin kaapelioperaattoreiden verkoissa. Televisiovastaanottimessa on oltava nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus aktivoituna.

HbbTV on käytössä laajasti Euroopassa. Lisätietoja sovellustandardista: www.hbbtv.com


Lisätietoja:

Kuluttajille:

Digita Info
Puh. 020 411 7676, E-mail: info(a)digita.fi

Yrityksille:

Johtaja, Videojakelupalvelut Teppo Ahonen
Puh. 020 411 711 (keskus), E-mail: teppo.ahonen(a)digita.fi