Hybridi-tv:ssä yhdistyvät antenni-tv:n ja netin parhaat puolet

Hybridi-tv tuo netistä tutut vuorovaikutteiset toiminnallisuudet myös televisioon lineaarisen sisällön rinnalle ja rikastaa olennaisesti tv:n katseluelämystä.

Hybridi-tv-sovellukset on kanavakohtaisia. Hybridi-tv:n kautta voidaan tarjota kanavaan liittyviä nettisisältöjä ja juuri sillä hetkellä käynnissä olevaan ohjelmaan liittyviä oheispalveluita netin kautta siten, että voit helposti ja nopeasti palata takaisin ohjelmaan. Hybridi-tv mahdollistaa myös käynnissä olevan ohjelman katsomisen samalla, kun käytät hybridi-tv-palveluita.

Digitan vuonna 2015 markkinoille tuomassa hybridi-tv:ssä yhdistyvät antennitelevision ja netin palvelut. Erona älytelevisioihin Digitan hybridi-tv:n tarjoamat palvelut kuten Yle Areena, Ruutu, Liigan tulospalvelu, jne. lähetetään ohjelmavirran mukana eikä erillisinä sovelluksina. Näin hybridi-tv mahdollistaa monet ohjelmavirtaan liitettävät palvelut sekä vuorovaikutteisen mainonnan. Hybridi-tv:n kautta voit katsoa myös kanavien nettisisältöjä isolla ruudulla.
Kaukosäätimen punainen nappi on avain hybridi-tv-palveluihin

Kaukosäädin_punainen nappi


HbbTV

HbbTV on standardi, jonka lyhenne tulee sanoista Hybrid Broadcast Broadband TV, ja se yhdistää tv-lähetyksen ja laajakaistan tuomalla netti-tv:n ominaisuudet helppokäyttöisesti katsojien saataville. HbbTV-palvelut näkyvät antenni-tv:n katsojille ja joidenkin kaapelioperaattoreiden verkoissa. Televisiovastaanottimessa on oltava nettiliittymä ja HbbTV-ominaisuus aktivoituna.

HbbTV on käytössä laajasti Euroopassa. Lisätietoja sovellustandardista: www.hbbtv.com


Katso video, miltä Nelonen Median Ruutu-palvelu näyttää Hybridi-tv:ssä:
HybridiTV2016
Lataa tästä hybridi-tv-esite (pdf)

Lisätietoja:

Kuluttajille:

Digita Info
Puh. 020 411 7676, E-mail: info(a)digita.fi

Yrityksille:

Johtaja, Videojakelupalvelut Teppo Ahonen
Puh. 020 411 711 (keskus), E-mail: teppo.ahonen(a)digita.fi